Medicina Intel·ligent - Conscient i responsable

En la Unitat de Medicina Integrativa i Regenerativa Barcelona – UMIR creiem que la medicina serveix molt més que per a curar, per això hem desenvolupat un mètode de salut centrat en la personalitat humana basat en els conceptes de salut, malaltia i curació que es reflecteixen en l’equilibri o desequilibri individual dels principis organitzatius de l’ésser humà: el nivell físic, el nivell de forces vitals o vitalitat; el nivell mental o l’esfera psicològica/emocional i el nivell individual o ego. La salut depèn de l’equilibri d’aquests quatre principis, per això, quan un d’ells es desequilibra, cal restablir-lo. Qualsevol desviació de l’estat “normal” provoca que apareguin diferents símptomes d’una malaltia.

No ens conformem amb una mirada única centrada en un punt malalt del seu organisme, observem i considerem els seus estats mentals, la cura de si mateixos, reconeixem els seus símptomes, com més previs millor. Contemplem el seu passat, el seu entorn, els seus hàbits de vida i valorem el potencial de millora de les seves capacitats i del seu benestar.

Els nostres principis

L’interès del públic s’inclina cada vegada més cap a medicines i medicaments que tinguin com a objectiu atendre les seves malalties de manera integral, i amb un mínim d’efectes secundaris.

Ozonoteràpia

La ozonoteràpia és l’aplicació d’ozó en l’organisme amb finalitats terapèutiques.
Es tracta d’una teràpia bioxidante, que accelera el metabolisme i estimula l’alliberament dels àtoms d’oxigen.

Saber més

Longevitat

La forma en què ens anirem envellint no depèn només de tenir una bona genètica, sinó també en el fet que mantinguem un bon estil de vida. A UMIR hem creat un nou sistema d’atenció mèdica integrada i continuada que ajudi a les persones a viure amb plenitud en cada etapa de la vida.

Saber més

Experiència al servei del pacient

Creiem que la medicina serveix molt més que per curar, per això hem desenvolupat un mètode de salut centrat en la personalitat humana basat en els conceptes de salut, malaltia i curació que es reflecteixen en l’equilibri dels principis organitzatius de l’ésser humà. Quan un d’ells es desequilibra, cal restablir-lo.

UMIR és el resultat d’una meditació profunda sobre el futur de la medicina. És el fruit de les converses mantingudes amb els nostres pacients i l’observació conscient dels seus desitjos i necessitats.

Àrees de tractament

La curació de malalties està relacionada amb la transformació de la Persona i amb donar suport a les seves forces autocuratives.

Medicina Interna

Alèrgies – Creixement i Adolescència – Menopàusia – Andropàusia – Geriatria –
Unidat de Dolor – Aparell digestiu