Dr. Josep Anton Laucirica Alaber

Medicina de l'Esport - Traumatologia
PERQUÈ NO TOT ÉS CIRURGIA, ES TRACTA DE RESTITUIR LA SALUT EN L'APARELL LOCOMOTOR MITJANÇANT UNA ASSISTÈNCIA EFICAÇ D'ALTA QUALITAT PROFESSIONAL I TECNOLÒGICA.

El Dr. Josep Antón Laucirica Alaber es va llicenciar en Medicina i Cirurgia en la Universitat de Lleida i en la Universitat de Barcelona, seguint la seva formació a l’Hospital de Sant Pau.

Metge especialista en Medicina de l’Educació Física i de l’Esport (Hospital Clínic de Barcelona) i diplomat en podologia i infermeria per la Universitat de Barcelona col·labora activament com a professor de fisioteràpia a l’Escola Universitària Gimbernat.

La seva participació activa en el món de l’esport com a entrenador nacional de gimnàstica artística masculina, li fan profund coneixedor de la traumatologia esportiva.

Membre del cos facultatiu del Centre Mèdic Teknon de Barcelona col·laborant tant en consulta com en quiròfan, practica cirurgia artroscópica com ayudantías en cirurgia traumatològica obtenint l’experiència i la perícia per a analitzar, diagnosticar i oferir les millors solucions davant qualsevol situació que presenta el pacient.

Envoltat dels millors especialistes del sector i després de la seva llarga trajectòria en clíniques de prestigi i com a gran coneixedor de la medicina de l’esport i de la traumatologia en general dóna suport a la prevenció, la bona valoració clínica, el diagnòstic i sobretot el tractament quirúrgic i no quirúrgic i el seguiment fins al restabliment funcional definitiu mitjançant els mitjans més adequats per al pacient.

Facultatiu actiu a l’àrea de la medicina regenerativa encarregada de la regeneració i reparació dels nostres teixits i òrgans per a recuperar la seva funcionalitat evitant i tractant lesions i patologies i gràcies al seu manifest interès en els tractaments regeneratius i integratius es converteix en avantatjat deixeble i col·laborador del Dr. Gabriel Andrés, revelant-li originals i alhora excepcionals mètodes curatius cursant els estudis de terapèutica homeopàtica per a metges.

El Dr. Josep Antón Laucirica és un facultatiu molt capaç d’identificar patologies, reconèixer-les en els seus mecanismes bàsics i seleccionar per a la seva resolució els mitjans clínics, tècnics i socials, fins i tot, disponibles amb l’adequat criteri i rigor tècnic.