Dra. Isabel Rovira Berggren

Pediatria - Homeopatia
EN LA INFÀNCIA ÉS MOLT IMPORTANT, AIXÍ COM TAMBÉ EN EL PERÍODE D'EMBARÀS I EL DE PART. LA RESOLUCIÓ DELS PROBLEMES QUE PUGUIN SORGIR EN AQUEST PERÍODE AJUDA MOLT EN ELS PROCESSOS CURATIUS DEL NEN.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona en 1.982 amb excepcional currículum acadèmic, va obtenir el títol d’especialista en pediatria i les seves àrees específiques a l’Hospital de Sant Joan de Dèu de Barcelona, on durant 16 anys va formar part del seu quadre mèdic.

Va obtenir la formació de postgrau en medicina clínica i preventiva en la Universitat Central de Barcelona conjuntament amb el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

El seu interès per l’homeopatia s’inicia fa més de 20 anys conjuntament amb altres pediatres a l’hospital on es va formar veient que en la consulta es donaven moltes infeccions de repetició que se solucionaven només parcialment amb els tractaments antibiòtics, decidint estudiar aquesta teràpia mèdica. Va ser així com va iniciar la seva formació en Homeopatia pluralista en 2002 realitzant posteriorment el Màster en homeopatia unicista en la Universitat de Barcelona.

Membre actiu de l’Acadèmia Homeopàtica de Barcelona ha participat en grups d’estudi al costat de professors d’ampli reconeixement internacional. La seva participació en seminaris, cursos, congressos nacionals i internacionals tant mèdics com homeopàtics la fan impecable coneixedora dels sistemes de medicina integrativa.

Exercint la pediatria des d’entorns públics i privats i des d’àmbits de responsabilitat assistencial, desenvolupa en Unitat Barcelona de Medicina Integrativa i Regenerativa el seu vessant homeopàtic, atenent nens i adults, a més de pediàtrica.