Ozonoteràpia i benestar

La Ozonoteràpia no està només reservada a les persones amb diferents patologies sinó que pot ser de gran interès en persones sanes que desitgen millorar la seva qualitat de vida o recuperar-se de forma més ràpida d’alguna lesió o malaltia ja curada, neutralitzar els efectes tòxics del tabac o altres contaminants ambientals o simplement sentir-se millor. El tractament amb ozó mèdic està també indicat quan vulguem millorar la resposta del nostre organisme als processos naturals d’envelliment

Gràcies a l’experiència acumulada des dels orígens de la ozonoteràpia pel Dr. Gabriel Andrés i sabedor dels seus beneficis terapèutics en el antiaging basat a estimular els sistemes antioxidants en el nostre cos i millorar l’aportació d’oxigen a nivell de totes les cèl·lules del nostre organisme; aquest desenvolupa el tractament de la autohemoteràpia, on mitjançant l’extracció de sang del propi pacient aquesta es ozonifica amb ozó mèdic i es torna a injectar aportant grans beneficis i efectes revitalitzants, millorant les defenses de l’organisme, la qualitat del somni i augmentant el rendiment físic, proporcionant una sensació de benestar immediata. Es pot realitzar també amb sèrum salí d’ozó sense extracció de sang.

La durada d’una sessió d’aquest tipus és d’aproximadament de 30 minuts. No és necessària cap preparació prèvia al tractament. El pacient pot reprendre la seva vida normal immediatament després de finalitzar la teràpia.

11 gen. 2021