Medicina intel·ligent

Coneixement de la nostra salut

En la Unitat de Medicina Integrativa i Regenerativa Barcelona – UMIR creiem que la medicina serveix molt més que per a curar, per això hem desenvolupat un mètode de salut centrat en la personalitat humana basat en els conceptes de salut, malaltia i curació que es reflecteixen en l’equilibri o desequilibri individual dels principis organitzatius de l’ésser humà. Quan un d’ells es desequilibra, cal restablir-lo.

No ens conformem amb una mirada única centrada en un punt malalt del seu organisme, observem i considerem els seus estats mentals, la cura de si mateixos, reconeixem els seus símptomes, com més previs millor.

Contemplem el seu passat, el seu entorn, els seus hàbits de vida i valorem el potencial de millora de les seves capacitats i del seu benestar.

EXPERIÈNCIA AL SERVEI DEL PACIENT

Unitat de Medicina Integrativa i Regenerativa Barcelona – UMIR és el resultat d’una meditació profunda sobre el futur de la medicina. És el fruit de les converses mantingudes amb els nostres pacients i l’observació conscient dels seus desitjos i necessitats.

El tractament, l’elecció dels medicaments i altres teràpies es determina individualment, de forma molt personalitzada per a cada pacient, amb la finalitat de generar un procés interior que enforteixi la capacitat natural de cada persona per a la autocuració.

EQUIP AL CAPDAVANT

Dr. Gabriel Andrés Ortuño
Medicina interna
Després d'una llarga trajectòria professional i formativa en els centres més prestigiosos del món i com a pioner de la medicina integrativa al nostre país, el Dr. Andrés decideix emprendre el seu propi projecte personal enfocat en la ciència del desenvolupament de la salut, centrada en els factors que fomenten la salut humana en contrast amb els factors que causen malalties.
Dr. Josep Anton Laucirica Alaber
Medicina de l'Esport - Traumatologia
Després de la seva dilatada experiència com a esportista i com a especialista en el sistema múscul esquelètic, és un facultatiu molt capaç d'identificar patologies, reconèixer-les en els seus mecanismes bàsics i seleccionar per a la seva resolució els mitjans clínics, tècnics i socials, fins i tot, disponibles amb l'adequat criteri i rigor tècnic.
Dra. Chiara Pégolo
Fisioterapeuta
Fisioterapeuta compromesa, àmpliament experimentada, precursora del massatge rítmic a Espanya realitza tractaments de fisioteràpia integrativa incorporant conceptes, principis i tècniques manuals de la medicina naturista i la medicina antroposòfica.
Dra. Isabel Rovira Berggren
Pediatria - Homeopatia
Isabel Rovira Berggren és pediatre i homeòpata unicista des de fa més de 20 anys, buscant la causa de la malaltia o el trastorn de l'organisme des d'una visió més integral del problema.